Jdi na obsah Jdi na menu

2. a 3. kolo Brdské ligy v Radíči 2017

O víkendu 17. a 18. června jsme se zúčastnili prvního dvojkola Brdské ligy, a to v Radíči. Po nástupu se losovala startovní čísla, ženy šly jako třetí a muži s číslem 11 z celkových 34 družstev, takže nebyl moc čas otálet a rychle se připravoval materiál.

Ženám se útok velmi povedl a s časem 19,76 jsme netrpělivě očekávaly, zda se nám povede postoupit do play off. Časy ostatních družstev byly totiž také velmi pěkné. Když přišla řada na útok mužů, všichni očekávali dobrý výsledek,...

... ten se ale nekonal, protože Reagee nestihl připojit proudnici a tím nastalo zdržení, výsledný čas byl 24,25 a tím skončili na 19. místě z celkových 20 družstev mužů. Po skončení základního kola jsme zjistili, že se alespoň na ženy usmálo štěstí a ze šestého místa postupují do play off. Po malé pauze jsme byly připraveny na rozstřel, našimi soupeřkami byly ženy ze Lhotky.

Z počátku se jevil útok jako vydařený, ale Klára nestihla s rozdělovačem doběhnout na své místo a tím byl náš čas horší a vypadly jsme. Po odběhnutí další dvojice jsme se alespoň mohly radovat z toho, že náš čas stačil alespoň na páté místo a tím byl zisk našich bodů o něco vyšší.

Po vyhlášení výsledků nás čekali doplňkové soutěže, do kterých se nás přihlásilo opravdu hodně - nově totiž kromě nejrychlejších proudařů a zadků byly další dvě disciplíny a to nejrychlejší rozdělovač a béčkař. Z našeho družstva se nejlépe umístila Radka Císařová, která na nejrychlejším béčkaři vybojovala druhé místo. Poté již následovala volná zábava s hudbou, které mnozí využívali až do pozdních nočních hodin. V neděli ráno nás probudilo sluníčko a všichni plni sil jsme se těšili, až budeme zase moci vyběhnout. Po rozlosování jsme zjistili, že družstev je pro dnešek dokonce 36. Muži šli se startovním číslem 8 a ženy deset po nich, tedy s číslem 18.

Muži měli nepatrný zádrhel na savici, ale i přes to zaběhli krásný čas 16,68. Tento čas je ale na tuto ligu příliš vysoký a tak se muži museli spokojit se 14. místem z 25, alespoň získali za své umístění nějaký bod.

Útok žen nebyl zdařilý, protože Andree s Eliškou se nepovedlo nabrat a tím pádem jsme skončily s časem 34,86 na 9. místě z celkových 12 a tím pádem i bez bodů.

Za víkend jsme získali spoustu dobrých cen a doufáme, že se nám na dalším kole brdské ligy 1.7. bude dařit alespoň o chlup lépe.

Výsledky 2. kola Radíč

Výsledky 3. kola Křečovice

 

Náhledy fotografií ze složky 2. a 3. kolo Brdské ligy v Radíči