Jdi na obsah Jdi na menu

3. kolo Brdské ligy Zalužany

26. 7. 2018

V sobotu 30.6. jsme se sešli abychom vyrazili na 3. kolo Brdské ligy v Zalužanech. Jelikož tým žen nebyl v obvyklé sestavě, protože Míša má zraněný kotník z výpomoci na kraji, tak nám vypomohla jiná Míša ze Zaječova. Tím byla naše nervozita intenzivnější. Ženy startovaly s číslem 8 a muži s 23. Neuběhlo tedy moc času a ženy už se chystaly na přípravném platě.

Vše šlo tak jak má a my už byly připraveny na náš pokus. Hned u plata se projevila naše nervozita, tím že Míša zapomněla proudnici a tím vzniklo malé, ale podstatné zdržení. Voda šla krásně, ale Míša nestihla připojit proudnici a tím pádem jsme skončili s časem 30,09 na 11. místě, tentokrát tedy bez bodu. V Zalužanech se nám zkrátka nedaří a dnešním pokusem jsme to jen utvrdily. Tým mužů šel na řadu 23.

Vše šlo tak jak má ale Michalovi opět nepřálo štěstí a po jeho prostřiku skončili na 15. místě s časem 16,70 (PP 15,64) Alespoň si tedy odvezli letošní první bod do celkového pořadí. Večer jsme se sešli na oslavení úspěchu, (spíše neúspěchu :)) tentokrát ale v hasičárně protože na hřišti bylo netradičně zavřeno. Ugrilovali jsme maso, něco popili a naplánovali taktiku na Žloukovické brodění, které nás čekalo za pár dnů.