Jdi na obsah Jdi na menu

Podzimní kolo hry Plamen 2017

31. 10. 2017

V sobotu 7.10. jsme s dětmi vyrazili na tradiční první kolo hry plamen, které se konalo v Chaloupkách. Zúčastnilo se sedm dětí a závodilo se ve dvou disciplínách. Již po nástupu jsme věděli, že účast je obrovská a za nepříznivého počasí to bude na velmi dlouho. Aby nám to rychleji utíkalo šli jsme hned na první disciplínu což byla štafeta dvojic. Až na jeden malý zádrhel, za který jsme získali 10 trestných bodů, se vše povedlo, ale čas nebyl na tolik dobrý a proto jsme se na štafetě umístili na 18. místě. Dlouhé čekání jsme si krátili hraním her a menším výletem po okolí.

img_6134.jpg

Když se blížil čas našeho běhu začala stoupat nervozita, ani jsme se nenadáli a byli jsme na trati, kde nás čekala střelba, topografie, určování azimutu, vázání uzlů, čím se co hasí a zdravověda. Asi po třiceti minutách byli všechny úkoly na trase 3 km splněny a všechny děti vyčerpané, ale šťastné v cíli.  Protože byla velká zima a foukal vítr tak jsme nečekali na vyhlášení výsledků. Po zveřejnění jsme se dozvěděli, že se děti v Braném závodě umístili na 22. místě.
 

img_6137.jpg

img_6141.jpg

img_6140.jpg

Druhý den skupina dětí pod vedením Davida vyrazila na tradiční brdskou výzvu, která se konala v Brdských lesích a děti tu ve čtyřčlenných družstvech soutěžily v různých disciplínách.