Jdi na obsah Jdi na menu

Ranch Palu - poslední schůzka 2017

16. 6. 2017

Rok utekl jako voda - máme po soutěži, už jsme pěkně rozdivočelí a prázdniny se kvapem blíží. Proto jsme se rozhodli, že je čas dát si zas na chvíli pauzu.

Sešli jsme se jako každý pátek u hasičárny a vyrazili jsme směrem Ranč Palu. David nesl podivně velký batoh a helmy a tak už jsme tušili, co přijde.

dsc_0657.jpg

Letos to bylo bohužel bez buřtů, ale i tak jsme měli o zábavu postaráno. Když jsem dorazili, zahájili jsme velké závody o největšího šplhouna. Každý měl dva pokusy, které Kačka měřila, a snažil se zdolat dřevěnou lezeckou stěnu co nejrychleji. Mezi tím ostatní nadšeně hráli vybíjenou, už jsme na ní snad závislí!

dsc_0803.jpg

Každý si užil své dva pokusy a šli jsme na vyhlášení. Všichni jsme stěnu zvládli zdolat, a tak každý dostal nějakou sladkost jako odměnu. Nejrychlejší šplhoun ze všech je ale Kačka Kolomazníková.

dsc_0991.jpg

Dali jsme ještě rychlou rozsekávanou a vyrazili opět k domovům. O prázdninách si pořádně odpočineme, načerpáme síly a v září se snad zase sejdeme v hojném počtu. Jelikož nás v říjnu bude čekat soutěž v požárnické všestrannosti, budeme mít hned plno práce s trénováním.

 

Náhledy fotografií ze složky Ranch Palu - poslední schůzka