Jdi na obsah Jdi na menu

2. kolo Brdské ligy Tochovice 2016

25. 6. 2016

V sobotu 25. května jsme vyrazili na druhé kolo Brdské ligy do Tochovic. Bohužel bez žen, které se nedaly dohromady. Chyběly jim proudařky Míša s Kačkou. Povedlo se nám sehnat náhradu z jiného družstva na rozdělovač a Maruška s Anetou trénovaly proudy. I přes ne mnoho zkušeností to zvládaly dobře. Bohužel je ale na posledním tréninku opět potkala smůla. Anetu vzala půlspojka přes ruku a skončila se sádrou.

Do Tochovic jsme dorazili poměrně brzy, takže jsme si zabrali místo pro stan blízko u startu. Počasí bylo slunečné a vedro až nepříjemné, takže po vybalení materiálu jsme šli okouknout místní stánek s občerstvením. Družstev dorazilo celkem 28 (20 mužů, 8 žen), proto jsme doufaly, že si vylosujeme ne moc vysoké startovní číslo. To nám vyšlo, byla to desítka.
Po krátké době už jsme nastupovali ke startu. První start nepatrně ulil košař Karel a startér nás nekompromisně vrátil, což mu chválíme. Druhý start byl již v pořádku. Na zadku vše sedlo a jediné zaváhání na platě měl Martin. Zdržel se s chytnutím klubka, což se projevilo nedoběhnutím k čáře a prostřikem na levém terči. Výsledný čas byl 18,92. Na levém proudu hlásil moderátor 16,21, ale podle výsledků na stránkách je čas levého proudu 16,81. S play-off jsme tady už nepočítali a přesunuli se ke stánku na něco dobrého.
Tento den jsme se umístili na 13. místě a získaly 3 body. V celkovém hodnocení BL jsme na 14. místě se 7 body.
Příště nás čeká první dvoukolo, na které se už teď těšíme. Bude 9. a 10.7. na Valše, kde si snad spravíme chuť lepším výsledkem.

 

Náhledy fotografií ze složky BL 2. kolo Tochovice