Jdi na obsah Jdi na menu

7. kolo Brdské ligy v Nalžovicích 2017

25. 7. 2017

Další kolo Brdské ligy, v pořadí již sedmé, nás dne 15.7. zavedlo do zámeckého parku v Nalžovicích. Soutěže se účastnilo celkem 37 družstev (24 mužských a 13 ženských). Zdejší dráha byla dobře připravena, o čemž svědčí časy mužských útoků, při kterých 7 mužstev atakovalo čas 14 s.

Náš mužský tým nastoupil ve standartní sestavě, a předvedl  zatím svůj nejlepší výkon s časem 16,09, na pravém proudu byl čas 15,69. Ale ani tento výsledek nestačil na postup do play off, a tak se mužský tým umístil na 12. místě. Dnes chybělo klukům málo k překonání hranice 15 s. , budeme ale věřit, že se to povede v příštích kolech.

Ženský tým dnes přijel po minulém úspěšném dvoukole s velkými ambicemi, a od začátku potvrzovali své kvality. Dnes holky neběžely ve své standartní sestavě, na pravém proudu jim vypomohla Jiřka z SDH Lužná (Tímto ženy děkují za výpomoc).

Čas útoku v základním kole byl 19,68, tento čas stačil na 4. místo v základním kole a tím i postup do play off .

Nejprve ženy narazily ve čtvrtfinále na Rožmitál  p. Tř., který porazily s časem 19,37. V semifinále se holky utkaly s týmem Lhotky, a předvedly zatím svůj nejlepší útok.

S časem 18,74 na pravém proudu a 18,16 na levém proudu postoupily holky do finále, kde je čekaly holky z Vranovic.

Ve finále předvedly holky velmi solidní útok, kdy obě proudařky sestříkly v čase 18,75. Na tým z Vranovic, který předvedl útok za 18,10, to ale dnes nestačilo, a tak se holky musely spokojit s pěkným druhým místem. Ženský tým předvádí v posledních kolech velmi pěkné výkony, a tak doufejme, že jim vydrží forma i v příštích kolech, a že se udrží na předních příčkách v celkovém pořadí Brdské ligy.

 

Náhledy fotografií ze složky BL 7. kolo Nalžovice