Jdi na obsah Jdi na menu

8. a 9. kolo Brdské ligy v Solopyskách 2017

4. 8. 2017

V sobotu 22.7. jsme vyrazili do Solopysk na předposlední dvojkolo Brdské ligy. Sobotní pořadatelé SDH Solopysky přivitali 37 družstev (13 družstev žen a 24 družstev mužů). Stejný počet družstev přivítali i nedělní pořadatelé SDH Líchovy.

Sraz byl jako vždy v 9 hodin u hasičárny. Po příjezdu jsme nedělali nic neobvyklého(postavili stan, vyložili potřebný materiál, vyplnili přihlášky, a pak už jen čekali na zahájení).

V základním kole ženy zaběhly útok, vypadalo to nadějně na tu vysněnou 17tku, Kačka na levém proudu s časem 18,32, ale bohužel Aneta na levém proudu nezkrotila hadici a vylítla ji (NP).

Po útoku žen následoval útok mužů s výsledným časem na pravém proudu 17,53 (levý proud 16,40). Ženy se umístily na posledním 13.místě a muži na 14.místě. Večer následovaly doplňkové soutěže a náladu nám zlepšila Maruška Mašková, která měla 2. nejrychlejší rozdělovač a odvezla si stříbrnou medajli (skvělá práce). V neděli jsme se uklidňovali tím, že útoky půjdou lépe než v Sobotu.

 

Bohužel se stal pravý opak a útoky se nepovedly jak ženám tak mužům. Ženy měly opět NP, protože holky zazmatkovaly na proudech a Anetě na pravém proudu vypadla gumička z proudnice a tak nemohla sestříknout terč. Muži měli také NP, protože se zadek nepovedl tak jak by měl.

Celkově tento víkend byl pro nás opravdu smolný a toto dvojkolo se nevydařilo podle našich představ, ale doufáme v lepší výkony do budoucna.

 

Náhledy fotografií ze složky BL 8. a 9. kolo Solopysky