Jdi na obsah Jdi na menu

Dobrovolný železný hasič v Senohrabech 4.6.

4. června v Senohrabech jsme byli prvně v plném složení. To znamenalo, že se závodu zúčastnila i Radka Štochlová s Maruškou Maškovou. Soutěžilo se ve dvou kategoriích a to ženy a muži. Všichni soutěžili v pracovních stejnokrojích, zásahové nebo pracovní obuvi a DT jako zátěží. Trať byla téměř stejná a jednalo se spíše o sprinterskou záležitost.
Ženy roztáhly 40 m hadice "B" a potom hned jednu smotaly. Po smotání hadice vystoupaly na lešení, na které vytáhly závaží o hmotnosti 10 kg. Z lešení se přesunuly k hammer boxu kde 60 krát udeřily 3kg vážící palicí. Dále následoval slalom s 10 kilovými kanystry. Po odložení kanystrů přeskočily malou bariéru odtáhly 50ti kilovou figurínu a doběhly do cíle. Z našeho družstva šla jako první na start Radka a chvíli po ní Maruška. V celkovém hodnocení se Radka umístila na 10. místě a Maruška na 13. místě z celkových 17 závodnic.
Mužská trať byla stejně dlouhá, jen jsme roztáhli jednou tolik hadic a smotali dvě. Na lešení vytáhli 20kg, palici jsme měli o 1,5 kg těžší. Kanystr vážil každý 20kg, bariéru jsme měli taky vyšší a figurína přibrala záhadným způsobem 30 kg na výsledných 80kg. Luděk startoval jako sedmý a Martin jako třináctý. V konečném zúčtování se Martin umístil na 3. místě se ztrátou necelé vteřiny na druhého, a čtyř vteřin na prvního. Luděk skončil na pěkném 10. místě z celkových 23 závodníků.  Ve výsledcích se ještě hodnotila družstva. Naše ve složení Radka, Martin a Luděk obsadilo třetí místo.

TFA  TEAM

dsc_0526.jpg

dsc_0588.jpg

dsc_0617.jpg

dsc_0670.jpg

dsc_0708.jpg