Jdi na obsah Jdi na menu

Výroční zpráva za rok 2015 - ŽENY

23. 1. 2016

Jako první soutěže se naše družstvo žen zúčastnilo okrskové soutěže tentokrát ve Bzové. Odvezly jsme si první místo a postup do okresního kola, které se konalo v Chyňavě. Tam jsme vybojovaly druhé místo s časem 31,34.

            Letošní rok jsme se poprvé zúčastnili memoriálu v Radouši. Ve složení Radka Štochlová, Marie Mašková, Anna Honešová, Kačka Malcová, Klára Kušková,Michal Tvrdý a Honza Srp jsme ze sedmi zúčastněných družstev, odvezli první místo.
            Již tradičně se 4. července konalo Žloukovické brodění. Družstvo žen získalo první místo ze čtyř družstev s výsledným časem 8:51.
            O letních prázdninách SDH Broumy spolu s SDH Malé Přílepy Modré uspořádaly Brdskou Ligu. Konala se v termínu 1. a 2. srpna 2015. Útoky se nám nezdařily, tak jako přípravy, ale i přes to jsme si Brdskou Ligu v Broumech užily.
            Na soutěži O putovní pohár Lhotky jsme předvedly netradiční štafetu a útok s časem 20,6,   s kterým ženy zvítězily.
            V Chyňavě jsme byly na memoriálu Petra Žáčka, kde se utkala čtyři družstva žen. Do hasičárny jsme přivezly pohár za první místo s časem 23,98.
            Dále jsme jely do Bzové na každoroční memoriál Františka Šímy, kde jsme si porovnaly síly ještě s jedním družstvem žen. Zvítězily jsme.
            V Hýskově se konal memoriál Tomáše Balka a Václava Vojty, kde jsme předvedly mnohem lepší útok, než minulý rok a tak jsme vyhrály s časem 21,01, za námi zůstala čtyři družstva.
            Letos jsme zavítaly i na Memoriál v Chrášťanech, kde bylo osm družstev, opět jsme zvítězily.
            V sobotu 10. října jsme se ve složení Míša Malcová, Andrea Císařová, Kačka Malcová, Marie Mašková a Martin Štochl zúčastnili již po třetí branného závodu v Malých Přílepech. Tentokrát jsme obhájili první místo, které jsme získali při první návštěvě.
            V soutěži TFA naše družstvo reprezentuje Radka Štochlová.
            Myslím si, že tento rok byl opravdu vydařený na první místa a tak se budeme snažit, aby to tak bylo i v dalších letech.


Za SDH Broumy Marie Mašková