Jdi na obsah Jdi na menu

Brdská liga Zalužany 2017

14. 6. 2017

Sotva jsme se vzpamatovali z úspěchů z okresní soutěže, už tu najednou byla další sobota a nás čekalo první kolo Brdské ligy v Zalužanech. Naše mašina, užší hadice, vzdálenost jen na 2B, sklopné terče, ale za to mnohem rychlejší časy.

Účast byla opravdu veliká – 13 ženských a 21 mužských družstev. O to těžší bude boj dostat se do play-off. Po slavnostním nástupu, kde jsme kromě české hymny vyslechli také dech beroucí hymnu brdské ligy, ženy vylosovaly startovní číslo 7, muži 25.

dsc_0420.jpg

Proto nebyl čas příliš otálet a už jsme nesli věci na přípravné plato. V útoku našich žen se vyskytl malý problém na béčkách. A od té doby už se to valilo jako lavina stále dál. Béčko se tedy potom nepovedlo úplně natáhnout, tím pádem nestihl být na značce rozdělovač a hodně cukal, a tím voda vytrhla Kačce celé klubko z ruky. Než se podařilo vše správně posbírat, spojit, natáhnout a konečně sestříknout, časomíra běžela, jako by se nechumelilo. Výsledný čas 38,07s a dnešní debakl už nám byl jasný.

dsc_0441.jpg

Vše rychle odsýpalo, takže po chviličce došla řada na muže. Smůlu už jsme pro dnešek měli vybranou a tak nebylo co řešit. Košík vletěl do kádě, zařvala mašina a už letěla voda z proudnic do terčů.

dsc_0471.jpg

Opravdu krásný útok s časem 16,12s. Bohužel, v takové konkurenci tentokrát na postup o vlásek nestačil.

dsc_0477.jpg

Útok mužů sice nepřinesl postup, ale aspoň hezký start v podobně 5-ti bodů do začátku. Tak snad se ženy nenechají zahanbit, a příští dvojkolo také nějaké body posbírají.

 

Náhledy fotografií ze složky BL 1. kolo Zalužany